Cookie- & Persondatapolitik

Den dataansvarlige for dine personlige oplysninger er: Hansen Digital, Plantevej 31, 4700 Næstved, e-mail: info@hansendigital.dk.

”Personlige oplysninger” dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere dig som person. Det gælder blandt andet for- og efternavn, køn, alder, adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører din private bopæl eller arbejdsplads.

HVILKE INFORMATIONER GEMMER VI?

Du kan sagtens besøge hansendigital.dk uden at vi indsamler andre personoplysninger om dig end din IP-adresse. Vi indsamler oplysninger, der er nødvendige for at levere den ydelse, du efterspørger og til brug for markedsføring, herunder markedsføring via sociale medier. Oplysningerne vil kun blive brugt til det aftalte formål.

HVEM GIVER VI INFORMATIONERNE TIL?

Vi videregiver kun personoplysninger til betroede samarbejdspartnere. Hansen Digital videregiver kun personoplysninger til andre, f.eks. misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel over for virksomheden eller dele heraf.

Hansen Digital deler ikke oplysninger om dig til tredjepart, ligesom vi aldrig sælger personoplysninger.

HVOR GEMMER VI DINE OPLYSNINGER?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Hansen Digital’s vegne i henhold til denne persondatapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Oplysningerne registreres hos Hansen Digital og gemmes i 12 måneder.

Oplysningerne gemmes kun i henhold til formål som oplyst ovenfor.

ADGANG TIL OPLYSNINGER

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen info@hansendigital.dk.

Du har også ret til at få dine oplysninger berigtiget eller slettet. Her skal du ligeledes kontakte os via ovenstående e-mailadresse.

KONTAKT

Hansen Digital forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på:

E-mail: info@hansendigital.dk

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, e-mail: dt@datatilsynet.dk.

COOKIE POLITIK
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Hansen Digital
Plantevej 31
4700 Næstved
CVR nr.: 39 41 80 29
E-mail: info@hansendigital.dk